Categoria de participant Pana la data de 05.09.2017
(inclusiv)
Dupa data de 05.09.2017*
medic primar 200 lei 300 lei
medic specialist 100 lei 200 lei
medic rezident 50 lei 100 lei
asistent medical 50 lei 100 lei
student gratuit nu se mai pot face inscrieri

*participantii inscrisi dupa 05.09.2017 vor primi geanta de eveniment in limita stocului disponibil

 PLATA TAXELOR
Taxa de participare se va plati in contul Eventer.Net, nr. cont:  RO34BACX0000001109460000, deschis la Unicredit Bank Iasi. Cod fiscal Eventer.Net: RO 26964360.

Important!
Contravaloarea taxelor mentionata in tabel reprezinta suma neta care trebuie sa fie incasata de catre organizator. Comisioanele bancare aferente revin in sarcina platitorului. Va multumim!

Aceste taxe se pot plati si online, cu cardul, accesand sectiunea “Plata serviciilor achizitionate”, dupa autentificarea in Pagina Personala (este necesara inscrierea pe site pentru a putea accesa Pagina Personala).

 Pe documentul care atesta plata taxelor trebuie specificat lizibil numele participantului, orasul si mentiunea “Zilele Pediatriei Iasi, 2017 – Taxa participare”.
Participantii care efectueaza plati dupa data de 5 septembrie 2017 trebuie sa prezinte la Secretariatul conferintei o copie a documentului prin care s-a efectuat plata.

TAXA DE PARTICIPARE INCLUDE:
• geanta cu documentele evenimentului;
• diploma de participare cu credite EMC;
• accesul la sesiunile de lucru ale evenimentului;
• accesul la expozitia medicala;
• accesul la coffee-break-uri, cocktailul de bun-venit (5 octombrie) si masa de pranz (6 octombrie)

Va rugam sa va inscrieti online la eveniment, accesand sectiunea “Inregistrare online”. Ulterior inregistrarii, puteti accesa pagina personala, in baza numelui de utilizator si a parolei stabilite in formular, pentru a  trimite rezumate, pentru a rezerva cazare sau pentru a plati online serviciile rezervate.


VALIDAREA INREGISTRARII LA CONFERINTA
Inregistrarea dvs. la conferinta va fi validata dupa ce operatorul evenimentelor primeste copiile documentelor de plata sau a datelor din documentele de plata.
Copiile sau datele documentelor care atesta plata pot fi trimise folosind una dintre urmatoarele metode:

ONLINE
• prin completarea sectiunii “Plata serviciilor achizitionate” din sectiunea “Pagina mea”
• prin e-mail, ca document scanat si atasat e-mailului, pe adresa: contact@zilelepediatriei.ro
OFFLINE
• Prin fax la numarul: 0332.40.88.07

VOUCHER DE SERVICII SI PLATI
Voucherul de servicii si plati (documentul ce contine situatia serviciilor rezervate si a platilor efectuate pentru Zilele Pediatriei 2017) va fi trimis prin e-mail, pe adresa furnizata de dvs. in formularul de inregistrare, dupa data de 16 septembrie 2017. Va recomandam sa prezentati acest document la secretariatul evenimentului pentru ridicarea materialelor.